Proton Saga – gen seterusnya berdasarkan BMA?

Proton tidak lama lagi akan memulakan model pertama yang dibangunkan dengan kerjasama Geely – sebuah SUV berdasarkan Boyue – perhatian kami kepada buah-buahan lain yang pasti akan datang dari buruh pasangan itu. Melihat barisan semasa, penggantian untuk Saga mungkin akan menjadi lebih yakin, sedan bajet hanya dilancarkan pada 2016 , tetapi ia berdasarkan platform yang telah wujud dalam satu bentuk atau yang lain sejak tahun 2005 .

Wartawan Photoshop pemastautin kami, Theophilus Chin, telah memberikan idea tentang apa yang akan kelihatan seperti generasi akan datang, dan seperti yang anda lihat, visi kereta itu telah beralih dari sedan kecil yang kecil menjadi tawaran segmen B yang lebih canggih, lebih banyak lagi. sejajar dengan apa yang Persona seperti sekarang. Ia kelihatan lebih besar dan kelihatan mempunyai reka bentuk yang mengutamakan ruang dalaman, sama seperti Honda City dan Toyota Vios .

Walaupun ia tidak berdasarkan model Geely semasa, ia meminjam isyarat gaya dari Emgrand GL yang lebih besar, seperti lampu depan yang menyala, lekapan fender depan, lampu ekor lampiran langsing dan keluaran ekzos ganda. Kami tahu bahawa model Proton masa depan akan dipengaruhi oleh reka bentuk Geely, walaupun mereka akan mengekalkan sedikit rasa Malaysia, dan “gril bersayap” kereta itu adalah peringatan masa lampau Proton.

Bagaimana dengan bit di bawah? Nah, Geely telah menurunkan petunjuk bahawa Proton akan menggunakan Bina Segmen Bina Segmen Bina (BMA) , dengan mengatakan bahawa ia akan digunakan oleh jenama asing Geely dan ia akan dibina di Asia Tenggara. Ia direka untuk menampung semua teknologi keselamatan aktif terkini, memandu tahap autonomi Tahap 2 dan Tahap 3 masa hadapan dan enjin petrol Geely terkini.

Ini termasuk enjin tiga silinder turbocharged dan disuntik langsung 1.0 liter dan empat liter empat turbo empat liter, ditambah hibrid ringan, hibrid selari dan teknologi hibrid plug-in. Jadi, apa yang anda fikirkan kerja terakhir Theo?

Sumber : Paultan.org

Related Posts